Bloemisten

We bieden bloemisten dagverse, bijzondere biologisch gecertificeerde producten die je niet gauw elders vindt. We brengen je wekelijks op de hoogte van ons actuele aanbod en staan open voor suggesties en wensen van de bloemist. In de maanden mei t/m oktober staan onder andere ranonkels, delphiniums, strobloemen, lathyrus en amaranthus bij ons op het veld, maar dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. 

 

Wil je meer weten?  Klik hier voor meer informatie.

 

 

Biologische markt

In de zomermaanden kun je ons vinden op de biologische markt in Frederiksoord. Kom langs voor mooie gemengde boeketten of kies zelf uw bloemen uit. We zijn een keer in de maand aanwezig vanaf medio juni t/m oktober.

 

Houd onze Facebook- of Instagram pagina in de gaten voor actuele data.

 

Klik hier voor meer informatie.

Bloemenabonnement & strippenkaart

Wil je een stukje van ons bloemenveld bij jou thuis naar binnen brengen? Gedurende het bloemenseizoen bieden we een (twee)wekelijks bloemenabonnement. Laat je verrassen en zie de kleuren van het seizoen van dichtbij veranderen. Je kunt er voor kiezen een abonnement af te sluiten of een strippenkaart te gebruiken.

 

Lees meer over de details en prijzen

 

Bloemen voor zaak of bedrijf

Ook voor uw zaak of bedrijf verzorgen we verse bloemen. Verse bloemen op de balie of duurzame aankleding op maat voor een zakelijk evenement? De bloemen van Bijenbrood zijn een goede keuze wanneer u met uw bedrijf voor duurzaamheid kiezen wilt.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en een eventuele offerte

Speciale gelegenheden

Sommige dingen laten zich moeilijk in woorden vangen. Ik voel me vereerd af en toe een bloemstuk te mogen maken voor een afscheidsceremonie. Bloemen kunnen als geen ander betekenis geven aan een bijzondere moment. Jullie verhaal is leidend in het bloemstuk dat ik maak met de bloemen die op dat moment op ons veld staan.

 

Klik hier voor meer informatie

Bestellen & cadeau geven

Wil je een bos bloemen bestellen? Dat kan. Onze vaste bezorgdag is donderdag (andere dagen eventueel in overleg). Afhalen kan ook. We ontvangen bestellingen graag minimaal 1 dag van tevoren. 

 

Natuurlijk is het ook mogelijk iemand anders een boeket cadeau te doen. Of geef iemand een cadeaubon!

 

 

Hier kun je contact met ons opnemen