Bloemenseizoen 2019 afgelopen 

 

De kwekerij ligt momenteel in winterrust. Wil je graag op de hoogte blijven of wil je meer weten? Neem contact met ons op of volg ons op Facebook of Instagram

Nieuwsgierig? 

 

Ben je nieuwsgierig? Wil je meer info over de mogelijkheden of wil je een offerte opvragen? Neem dan contact met ons op.  


Boeketten

 

Een deel van de bloemen wordt verwerkt in kleurrijke boeketten. Je vindt ze om de week op zaterdag op de biologische markt in Frederiksoord (in de oneven weken). 

 

Ook is het altijd mogelijk een bestelling te plaatsen (via Contact). 

 

 

Zakelijk

 

Ook voor zakelijke abonnementen kun je bij Bijenbrood terecht. We zetten onze bloemen graag in voor een natuurlijke uitstraling van uiteenlopende ruimtes. Grote bossen, kleine bosjes, met of zonder vaas, veel is mogelijk.  

 

Speciale gelegenheden

 

Bloemen kunnen als geen ander betekenis geven aan een bijzondere gelegenheid. Denk aan een trouwerij, een feest of een uitvaart.

We zoeken graag mee naar de voor jou meest passende optie.  

 

 

 

 

Eetbare bloemen

 

Het grootste gedeelte van de bloemen van Bijenbrood is eetbaar!

 

Heel mooi in een salade of op een (bruids)taart. Er is zoveel meer mogelijk met bloemen.  

 

Bloemisten & stylisten

 

Ben je bloemist of stylist en werk je graag met verse, bijzondere en lokale producten? Dan word je vast blij van de bloemen van Bijenbrood. We plukken ze voor je bij het krieken van de dag, zodat ze op hun mooist zijn wanneer jij ze nodig hebt.

 

Wil je op de hoogte blijven van welke bloemen wekelijks in bloei staan of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. We werken graag samen!