Bloemenabonnementen & strippenkaarten

Wil je een stukje van ons bloemenveld bij jou thuis naar binnen brengen? Gedurende het bloemenseizoen bieden we een bloemenabonnement. Laat je verrassen en zie de kleuren van het seizoen van dichtbij veranderen. Je kunt er voor kiezen een abonnement af te sluiten of een strippenkaart te gebruiken.

 

Hieronder lees je meer over de prijzen en voorwaarden.

Bloemen voor zaak of bedrijf

Ook voor uw zaak of bedrijf verzorgen we verse bloemen. Verse bloemen op de balie of duurzame aankleding op maat voor een zakelijk evenement? De bloemen van Bijenbrood zijn een goede keuze wanneer u met uw bedrijf voor duurzaamheid kiezen wilt.

 

Bent u geïnteresseerd en hoort u graag meer over onze mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.


Bloemenabonnement

Met een abonnement haal je wekelijks (of tweewekelijks of maandelijks) een mooie bos bloemen in huis. Je kunt de bloemen afhalen op de kwekerij in Ravenswoud, op de markt in Frederiksoord of we komen de bloemen bezorgen. Onze vaste afhaal- en bezorgdag is donderdag. Overige dagen eventueel in overleg. Je kunt kiezen tussen een abonnement van 6 of 12 weken.

 

Abonnement Boeket 'Middel' (€ 15,-)

 

6 weken voor € 82,50

12 weken voor € 165,-

 

Abonnement Boeket 'Groot' (€ 25,-)

 

6 weken voor € 137,50

12 weken voor € 275,-

 

Let op: deze prijzen zijn exclusief eventuele bezorgkosten

 

Bijenbrood strippenkaart

Het mooie van de strippenkaart is dat je hem in kunt zetten wanneer jij dat wilt. Geef per week aan of je die week een bos bloemen wilt ontvangen. Je kunt de bloemen (Middel of Groot) afhalen op de kwekerij in Ravenswoud, op de markt in Frederiksoord of we komen de bloemen bezorgen. Onze vaste afhaal- en bezorgdag is donderdag. Overige dagen eventueel in overleg. Maak je de strippenkaart dit jaar niet op? Volgend jaar is 'ie ook gewoon geldig!

 

Strippenkaart 'Boeket Middel' (€ 15,-)

 

5 strippen voor € 67,50

10 strippen voor € 135,-

 

Strippenkaart 'Boeket Groot' (€ 25,-)

 

5 strippen voor € 112,50,-

10 strippen voor € 225,-

 

Let op: deze prijzen zijn exclusief eventuele bezorgkosten

 

 

Bezorgkosten

Wil je de bloemen thuis laten bezorgen, of bij iemand anders? Dat kan! Onze vaste bezorgdag is donderdag, de overige dagen zijn eventueel mogelijk in overleg. Ben je niet thuis? Wanneer je een emmer water op een beschutte plek neerzet, laten we de bloemen hierin voor je achter.

 

Tot 20 km afstand

€ 2,50 per keer

Van 20 tot 40 km afstand

€ 5,- per keer

 Tot 40 km afstand

€ 7,50 per keer

 

Onze maximale bezorgafstand is 40 km