Duurzame en dagverse bloemen voor de bloemist

 

Een belangrijk onderdeel van onze kwekerij is het kweken van bijzondere bloemen voor de bloemist. We bieden bloemisten dagverse, bijzondere biologisch gecertificeerde producten die je niet gauw ergens anders vindt. We inventariseren wekelijks wat ons aanbod is en brengen je hier van op de hoogte via onze nieuwsbrief met ons aanbod.

 

We hebben verse bloemen op ons veld van het vroege voorjaar tot en met de eerste vorst rond oktober.  Voorbeelden zijn ranonkels, prachtige ranken van de lathyrus, bijzondere zinnia's en oersterke dahlia's. Hiernaast wordt een groot deel van onze bloemen gedroogd. Elk jaar proberen we nieuwe teelten en we staan dan ook open voor suggesties en wensen van de bloemist. 

 

We werken samen met diverse bloemisten die zijn aangesloten bij de Barometer Duurzame Bloemist, waaronder De Paladijn, Mariska's Flower Art & Design en Bloem & Cadeau Boutique Anniek. Door te kiezen voor onze bloemen kiest u voor lokaal en gecertificeerd biologisch. Onze bloemen zijn altijd dagvers en van hoge kwaliteit.  Wilt u ook kennis maken met onze bloemen? Neem dan contact met ons op, schrijf u vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief met daarin ons wekelijks aanbod of maak gebruik van ons (gratis) testpakket. We bezorgen onze bloemen in overleg en afhalen is altijd mogelijk.