Wil je met ons delen in onze oogst? 

 

Wil je een stukje van ons bloemenveld bij jou thuis naar binnen brengen? Dat kan! Gedurende het bloemenseizoen, van het vroege voorjaar tot en met oktober, kun je met ons delen in de oogst. Laat je verrassen en zie de kleuren van het seizoen van dichtbij veranderen. 

 

Hoe werkt het?

 • Je kunt een losse bos bloemen bestellen vanaf €16,50. Neem voor een losse bestelling altijd even contact met ons op.
 • Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart. Hiermee kun jij een bos bloemen bestellen wanneer jij dat wilt, maar je kunt bijvoorbeeld ook een vaste dag (bijv. elke 2 weken) met ons afspreken waarop je een nieuwe bos bloemen ontvangt. 
 • Met een strippenkaart verbind je je aan ons als 'abonnee' en dat belonen we graag: je krijgt voorrang op onze bloemen en je ontvangt korting
 • Geef je bestelling altijd minimaal 1 dag van tevoren aan ons door

Kosten en bezorgen

 • De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele bezorgkosten (meer info onder aan deze pagina)
 • Wil je bloemen laten bezorgen? Neem dan altijd eerst contact met ons op
 • Wij hebben vaste bezorgdagen
 • Onze maximale bezorgafstand is 30 km vanuit Ravenswoud. Val je hier net buiten? Neem dan even contact met ons op.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Strippenkaart Boeket 'Middel'

Met een strippenkaart koop je biologische bloemen met korting. Met deze strippenkaart kies je voor het boeket 'Middel'. Je kunt kiezen voor een halve strippenkaart (5 strippen) en een hele strippenkaart (10 strippen). Bij een halve strippenkaart krijg je 50% korting op één boeket en bij een hele strippenkaart krijg je één boeket gratis. 

 

Let op: De prijzen zijn exclusief eventuele bezorgkosten.

€ 74,25

 • Beschikbaar

Strippenkaart Boeket 'Groot'

Met een strippenkaart koop je biologische bloemen met korting. Met deze strippenkaart kies je voor het boeket 'Groot'. Je kunt kiezen voor een halve strippenkaart (5 strippen) en een hele strippenkaart (10 strippen). Bij een halve strippenkaart krijg je 50% korting op één boeket en bij een hele strippenkaart krijg je één boeket gratis. 

 

Let op: De prijzen zijn exclusief eventuele bezorgkosten.

€ 123,75

 • Beschikbaar

Cadeaubon

Onze cadeaubon kan in de webshop alleen worden gekocht voor € 16,50, € 27,50 of € 50,-. Neem voor een ander bedrag contact met ons op. 

 

LET OP: Vul in het winkelmandje bij 'Opmerkingen' in voor wie de cadeaubon bestemd is (Naam, adres en eventuele boodschap) en of je de bon wilt laten bezorgen. De bezorgkosten zijn in deze prijs nog niet verrekend. 

€ 16,50

 • Beschikbaar

Bezorgkosten

Het is mogelijk onze bloemen te laten bezorgen (tot 30 km vanaf Ravenswoud). Deze kosten zijn nog niet verrekend met de prijzen in onze webshop! De prijzen zijn afhankelijk van de afstand en van jullie persoonlijke wensen. Bij het aanschaffen van een strippenkaart nemen wij contact met je op om de eventuele bezorgkosten te bespreken.

 

Bezorgen is momenteel alleen mogelijk op donderdag, overige dagen zijn eventueel mogelijk in overleg. Ben je niet thuis? Wanneer je een emmer water op een beschutte plek neerzet, laten we de bloemen hierin voor je achter. 

 

Tot 20 km afstand

€ 3,- per keer

Van 20 tot 25 km afstand

€ 5,50 per keer

 Van 25 tot 30 km afstand

€ 7,50 per keer