Wil je met ons delen in onze oogst? 

 

Wil je een stukje van ons bloemenveld bij jou thuis naar binnen brengen? Dat kan! Gedurende het bloemenseizoen, van het vroege voorjaar tot en met oktober, kun je met ons delen in de oogst. Laat je verrassen en zie de kleuren van het seizoen van dichtbij veranderen. Met een strippenkaart kun jij een bos bloemen bestellen wanneer jij dat wilt, maar je kunt bijvoorbeeld ook eens per twee weken op een vaste dag een nieuwe bos bloemen van ons ontvangen. Veel is mogelijk!

 

Je kunt op dit moment alleen strippenkaarten in onze webshop kopen. Wil je een los boeket of een cadeaubon kopen of cadeau geven? Neem dan contact met ons op. 

 

  • De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele bezorgkosten
  • Wil je bloemen laten bezorgen? Neem dan altijd eerst contact met ons op
  • Wij hebben vaste bezorgdagen
  • Onze maximale bezorgafstand is 40 km vanuit Ravenswoud
  • Geef je bestelling altijd minimaal 1 dag van tevoren aan ons door

Strippenkaart Boeket 'Middel'

Met een strippenkaart koop je biologische bloemen met korting. Met deze strippenkaart kies je voor het boeket 'Middel'. Je kunt kiezen voor een halve strippenkaart (5 strippen) en een hele strippenkaart (10 strippen). Bij een halve strippenkaart krijg je 50% korting op één boeket en bij een hele strippenkaart krijg je één boeket gratis. 

 

Let op: De prijzen zijn exclusief eventuele bezorgkosten.

€ 67,50

  • Beschikbaar

Strippenkaart Boeket 'Groot'

Met een strippenkaart koop je biologische bloemen met korting. Met deze strippenkaart kies je voor het boeket 'Groot'. Je kunt kiezen voor een halve strippenkaart (5 strippen) en een hele strippenkaart (10 strippen). Bij een halve strippenkaart krijg je 50% korting op één boeket en bij een hele strippenkaart krijg je één boeket gratis. 

 

Let op: De prijzen zijn exclusief eventuele bezorgkosten.

€ 112,50

  • Beschikbaar

Cadeaubon

Onze cadeaubon kan in de webshop alleen worden gekocht voor € 15,- , € 25,- of € 50,-. Neem voor een ander bedrag contact met ons op. 

 

LET OP: Vul in het winkelmandje bij 'Opmerkingen' in voor wie de cadeaubon bestemd is (Naam, adres en eventuele boodschap) en of je de bon wilt laten bezorgen. De bezorgkosten zijn in deze prijs nog niet verrekend. 

€ 15,00

  • Beschikbaar