Wil je met ons delen in onze oogst? 

 

Wil je een stukje van ons bloemenveld bij jou thuis naar binnen brengen? Of iemand anders cadeau geven misschien? Dat kan! Gedurende het bloemenseizoen, van het vroege voorjaar tot en met oktober, kun je met ons delen in de oogst. Laat je verrassen en zie de kleuren van het seizoen van dichtbij veranderen. Een losse bestelling plaatsen kan, maar we bieden ook strippenkaarten, zakelijke abonnementen en cadeaukaarten aan.

 

Hieronder lees je meer over onze mogelijkheden.  

 

Bestellen

 

Wil je een bos bloemen bestellen of cadeau geven? Dat kan. Je kunt een bestelling plaatsen door ons te bellen, mailen of appen (zie Contact). 

 

  • We ontvangen bestellingen graag minimaal 1 dag van tevoren
  • Een bos bloemen is mogelijk vanaf € 16,50 
  • Eventuele bezorging is momenteel alleen mogelijk op donderdag (afhalen kan altijd)
  • Onze maximale bezorgafstand is 30 km vanuit Ravenswoud 

Strippenkaarten

 

Met een strippenkaart kun je bloemen bestellen wanneer jij dat wilt, maar dan met een leuke korting. Wat ook fijn is: met een strippenkaart heb je een soort abonnement op onze bloemen. En abonnees krijgen voorrang! De eerste en laatste bloemen van ons veld oogsten we exclusief voor jou.  

 

Je kunt kiezen voor een halve strippenkaart (5 strippen) of een hele strippenkaart (10 strippen). Bij een halve strippenkaart krijg je een half boeket van ons cadeau en bij een hele strippenkaart krijg je één boeket van ons cadeau. 

 

Je geeft zelf aan wanneer je de bloemen wilt ontvangen (minimaal 1 dag van tevoren) of we spreken samen een vast moment en frequentie af, bijvoorbeeld wekelijks of tweewekelijks. Je vindt de strippenkaarten in onze Webshop

 

 

  • Je kunt kiezen voor een 'Middel' maat boeket (€ 16,50) of voor een boeket maat 'Groot' (€ 27,50)
  • De prijzen zijn exclusief eventuele bezorgkosten 

 

Cadeaukaart

 

Onze cadeaukaart kan worden ingewisseld voor een bos bloemen, maar het kan ook een leuke bijdrage zijn voor een strippenkaart of één van onze cursussen. 

 

Cadeaubonnen zijn mogelijk vanaf € 16,50 en kunnen digitaal of gedrukt worden geleverd. Je vindt ze in onze Webshop

Bloemen voor zaak of bedrijf

 

Ook voor uw zaak of bedrijf verzorgen we verse bloemen. Verse bloemen op de balie of duurzame aankleding op maat voor een zakelijk evenement? Onze bloemen zijn een goede keuze wanneer u met uw bedrijf voor duurzaamheid kiezen wilt.

 

 

Bent u geïnteresseerd en hoort u graag meer over onze mogelijkheden en prijzen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.

Bezorgkosten

Het is mogelijk onze bloemen te laten bezorgen. Bezorgen is momenteel alleen mogelijk op donderdag, overige dagen zijn eventueel mogelijk in overleg. Ben je niet thuis? Wanneer je een emmer water op een beschutte plek neerzet, laten we de bloemen hierin voor je achter. 

 

Tot 20 km afstand

€ 3,- per keer

Van 20 tot 25 km afstand

€ 5,50 per keer

 Van 25 tot 30 km afstand

€ 7,50 per keer

 

Onze maximale bezorgafstand is 30 km